1212245.jpg

Kuvakin on hienosti nurin päin...

Isompi kakuista on hyväksi havaittu mangojuustokakku Halloween-henkisin suklaakoristein.

Ja pienempi on "vastaava" maidoton ja munaton versio, mukaeltu siis tuosta reseptistä.

Mangohyydyketorttu (maidoton ja munaton)

Pohja:

100g kaurakeksejä (maidottomia ja munattomia, esim. Kantolan kaurakeksi)

n. 35g maidotonta margariiniä (esim. sininen Keiju)

Täyte:

2 dl GoGreen vaahtoutuvaa vispiä

1 prk Allpron soijajogurttia, persikka

1 tl vaniljasokeria

sokeria maun mukaan

2 liivatelehteä

tilkka sitruunamehua

Kuorrutus:

1 dl mangososetta

1 liivate

1 rkl vettä

Koristelu:  maidotonta tummaa suklaata

Pohjaa varten sulata rasva ja murskaa keksit. Painele seos pienen irtopohja vuoan pohjalle. Vaahdota GoGreenin vispi. Mausta sokereilla. Lisää joukkoon jogurtti ja tilkkaan kuumaa sitruunamehua sulatetut liivatteet. Tarkista vielä sokerin määrä ja kaada pohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä.

Valmista kuorrutus sulattamalla liivatteet kuumaan veteen ja sekoittamalla se mangososeen joukkoon. Kaada hyytyneen pohjan päälle ja anna hyytyä vielä kylmässä muutama tunti tai seuraavaan päivään.

Irroita vuoasta ja koristele.