Pohja:
tarttee kaivaa se resepeti tähän myöhemmin....
Väliin:
Vaniljalla maustettua voikreemiä + vadelmasurvosta.
Koristelu:
Vaaleanpunaista ja vihreää marsipaania pohjalle
Punaisesta marsipaanista ruusut ja sydämet
Valkoisesta muumimamma (+ essuun punaista ja käsilaukku maalattu mustalla elintarvikevärillä)
Huom! Kakun päälle ja reunoille kannattaa laittaa ohut kerros kreemiä ennen marsipaania. Näin se tarttuu paremmin kiinni ja säilyy parempana (kakun kosteus ei pääse pilaamaan marsipaania).
Toi muumimamma on muotoiltu hiukan niin ja näin, koska käsittelen tässä toista kertaa elämässäni marsipaania. :) Ja lisäksi tein mamman edellisenä päivänä ja säilytin sitä jääkaapissa, mikä ilmeisesti oli isoin virhe... Mammasta tuli lötkö... ja se näkyy esim. "kuonosta" joka on läpsähtänyt muodostaan pois.
Kommentit